Stimați clienți ! Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), vă punem la dispoziție următorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Detaliile procedurale le găsiți la  Garanția produselor și la Termeni si condiții.

Prezentul formular se trimite completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract, respectiv să returnați/înlocuiți produsul.  Imediat ce vom primi formularul completat, personalul autorizat din cadrul firmei SC TENORA SRL va lua legătura cu dumneavoastră în vederea clarificării condițiilor și detaliilor de returnare.

Orice produs returnat trebuie să nu fie desigilat, utilizat sau deteriorat. Produsul trebuie să fie însoțit de toate etichetele și ambalajele originale (legea 249/2015, art 16(8) ). Vă rugăm sa folosiți un ambalaj protector pentru expediție, dacă se poate cel original. Produsul nu este primit dacă este deteriorat, dacă nu are etichete intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele cu urme de uzură.

Atenție! Cererea de returnare trebuie completată de către clientul care a efectuat comanda! Contul bancar furnizat în formular este de preferat să aparțină aceleiași persoane, pentru o siguranță sporita a întregului proces de renunțare la cumpărare și de returnare a sumei de bani achitată inițial. Acest formular este un model agreat de societatea noastră, nu este obligatoriu, pentru returnarea produselor, dar vă vom putea ajuta mai rapid pentru soluționarea returului având toate aceste informații corect completate.

Trimiterea formularului către firma noastră se face automat, după apăsarea butonul TRIMITE CERERE RETUR aflat în josul paginii și doar după completarea tuturor datelor necesare procesării cererii dumneavoastră.

Coș cumpărături
Scroll to Top