Termeni și Condiții

Utilizarea site-ului www.tenora.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în continuare. Pentru a beneficia de o experiență optimă pe site, vă recomandăm să citiți cu atenție aceste condiții. SC TENORA SRL, denumit în continuare Comerciantul, își rezervă dreptul de a modifica orice informație de pe acest site fără notificare prealabilă.

 • SC TENORA SRL
 • C.I.F.: RO47612073
 • Nr. Reg. Com.:  J1/162/2023
 • IBAN: RO60BACX0000002445697000
 • Banca: UniCredit Bank
 • Adresa sitului web este: www.tenora.ro
 • Adresa email: office@tenora.ro
 • Telefon: +4 0744 345 248

1. Informatii generale

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă nuanțele culorilor produselor pot diferi ușor, în funcție de procesul de fotografiere sau setările monitorului utilizatorului. Clienții SC TENORA SRL vor fi întotdeauna informați dacă un produs este disponibil în stoc sau poate fi comandat și în cât timp va fi prelucrat și livrat către ei, prin intermediul unui e-mail sau apel telefonic. Imaginile produselor, ofertele, prețurile și concursurile pot fi modificate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul SC TENORA SRL vor fi însoțite de factură fiscală sau bon fiscal la momentul livrării.

2. Copyright/ Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului, inclusiv imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, script-uri, programe și alte date, este proprietatea Comerciantului și a furnizorilor săi și este protejat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea acestor date în scopuri comerciale, fără acordul explicit al Comerciantului, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor și se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare. Conținutul site-ului poate fi utilizat numai în limitele legal permise, menționate în acest document. Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@tenora.ro pentru orice încălcare a drepturilor de autor.

3. Produse și servicii

Toate produsele comercializate prin intermediul SC TENORA SRL sunt noi și vor fi livrate în ambalajul original al producătorului, conform standardelor de calitate și conformitate cu legislația în vigoare. La momentul livrării, vă vom oferi factură fiscală și certificat de garanție.

Produsele și serviciile noastre sunt oferite în conformitate cu prevederile din acest document. Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile în limita stocului. În cazul în care anumite produse nu se mai regăsesc în oferta curentă sau nu corespund din punct de vedere calitativ, Comerciantul își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi.

4. Politica prețurilor

Prețurile afișate pe site sunt actualizate periodic pentru fiecare produs în parte și nu includ costurile aferente transportului (consultați mai jos costurile de livrare a produselor și condițiile în care se aplică). Prețul de achiziție al produselor comandate este cel confirmat la momentul plasării comenzii și va fi înregistrat pe factura emisă.

Echipa SC TENORA SRL depune toate eforturile pentru a prezenta informațiile corect pe site, însă pot apărea erori în afișarea prețurilor din cauze tehnice independente de noi. În astfel de cazuri, prețul final acceptat de client în cadrul discuțiilor cu reprezentanții site-ului va fi considerat prețul final.

În cazul în care prețul real al produsului este mai mare decât prețul afișat pe site, consultanții noștri vă vor informa la momentul confirmării comenzii. Aceștia sunt îndreptățiți să vă livreze produsul la prețul afișat, în măsura în care acest lucru este posibil. Vă puteți exercita dreptul de a refuza comanda respectivă. În cazul în care prețul real al unui produs este mai mic decât prețul afișat pe site, iar achiziția a fost plătită în avans, diferența de bani vă va fi returnată în maxim 30 de zile de la data primirii produsului.

5. Modalități de livrare

Livrarea produselor se efectuează oriunde în România prin intermediul unei firme de curierat. Comerciantul își rezervă dreptul de a confirma comenzile prin contactarea clienților înainte de a le onora. Livrarea produselor se face exclusiv prin intermediul firmei de curierat, iar tarifele sunt cele precizate mai jos.

Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentanții noștri pentru a stabili coordonatele de expediere.

Recepția produselor reprezintă confirmarea dumneavoastră că acestea au ajuns în stare bună. Factura atașată constituie contractul de vânzare-cumpărare dintre dumneavoastră și Comerciant, conform legislației în vigoare.

Comerciantul își rezervă dreptul de a întârzia sau de a anula livrările produselor comandate în cazul în care acestea nu pot fi onorate din diverse motive independente de acesta, precum incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform legilor românești.

În cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite clientului este suma încasată de la acesta.

Costurile de livrare sunt:

Cost unic de 20 lei indiferent de cantitate.

Transport gratuit la achiziții de minim  200.00 lei.

6. Modalități de plată

Pentru plata produselor comandate se poate folosi metoda:

– Ramburs:

plata se va efectua în momentul livrării produselor de către curier;

– Transfer bancar (ordin de plată).

Puteți efectua plata comenzii prin transfer bancar. Vă rugăm să treceți numărul comenzii la Detalii plata (referinta) când faceți transferul.

Detalii transfer bancar:
Nume Beneficiar: SC TENORA SRL
IBAN: RO60BACX0000002445697000
Banca: UniCredit Bank

Comenzile achitate prin transfer bancar vor fi livrate după confirmarea plății.

– Card bancar:

Plata cu cardul prin MobilPay (Netopia Payments) se va efectua în momentul plasării comenzii.

7. Politica de returnare

Dacă aveți o reclamație, vă rugăm să o aduceți la cunoștința Comerciantului în maximum 48 de ore de la primirea produselor. Reclamația va fi transmisă departamentului de vânzări pentru a fi soluționată.

În cazul în care produsele nu pot fi livrate sau suferă defecțiuni în timpul livrării, puteți solicita returnarea imediată a sumelor încasate deja de către Comerciant, dar nu și alte despăgubiri.

Comenzile pot fi returnate fără niciun motiv în termen de 14 zile de la primirea acestora. Returnarea banilor se va face într-un termen de maxim 30 de zile de la primirea coletului returnat. Produsul nu poate fi returnat în cazul în care a fost desigilat.

Clienții sunt responsabili pentru toate taxele de transport legate de returnarea unui articol și de toate taxele asociate inițial cu primirea comenzii.

Rambursarea valorii comenzii returnate

Rambursarea banilor se va face prin transfer bancar într-un termen de maxim 30 de zile de la data la care am primit coletul returnat.

In cazul în care comanda returnată nu a beneficiat de transport gratuit, valoarea rambursată nu va include și taxa de transport.

Pașii necesari returnarii produselor

 1. Completati formularul de retur cu datele dvs., numărul comenzii ce doriți sa o returnați și contul dvs. bancar în care doriți sa se faca rambursarea comenzii returnate.
 2. După aprobarea returului expediați coletul prin curier la adresa Adresa: Str. Dorobanți, nr 23A, Sebeș, jud. Alba, România.
 3. În termen de 30 de zile de la primirea coletului, vom face transferul bancar către contul menționat la punctul 1.

Anularea comenzii

Dacă doriți anularea comenzii, o puteți face folosind urmatoarele metode:

 1. Din contul dvs. de utilizator, în sectiunea Comenzi, în maxim 2 ore de la plasarea acesteia,
 2. Telefonic la numerele de telefon +4 0744 345 248, intre orele 09.00 – 16.30
 3. Prin email la office@tenora.ro, cu specificarea numărului de comanda. Va rugam scrieti de pe aceeasi adresa de email de pe care s-a facut comanda.

8. Hosting, Link-uri, Erori de funcționare

Site-ul SC TENORA SRL este găzduit de serverele unei terțe firme. Din acest motiv, Comerciantul nu este responsabil pentru eventualele erori ce pot apărea pe site (modificări ale site-ului, setări, actualizări ale scripturilor programate), indiferent de motivele apariției acestora.
Comerciantul nu răspunde pentru erorile generate de folosirea anumitor browsere pentru vizitarea site-ului SC TENORA SRL . De asemenea, Comerciantul nu răspunde pentru conținutul, calitatea, natura site-urilor la care ajungeți prin legaturi directe de pe site-ul nostru.

9. Newsletter

Abonarea la newsletter-ul site-ului SC TENORA SRL este gratuită, voluntară și implică acordul dumneavoastră de a accepta acești termeni de utilizare. Vă puteți dezabona în orice moment, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail primit.
Mesajele și informațiile transmise prin newsletter respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială (precum este stipulată de legislația românească).
Comerciantul deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului (în aceleasi condiții menționate pentru informațiile publicate în cadrul site-ului). De asemenea, Comerciantul are dreptul de a restricționa accesul la newsletter oricărui abonat, atâta timp cât acesta nu respectă termenii și condițiile acestui site.

10. Confidențialitate/ Protecția datelor personale

Comerciantul garantează confidențialitatea datelor dumneavoastră, găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Conform Legii 677/ 2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, vă informăm că datele dumneavoastră personale vor fi administrate în condiții de siguranță și vor fi folosite numai pentru următoarele scopuri: finalizarea comenzilor efectuate pe site, diverse oferte speciale, promoții etc.
Orice utilizator poate refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și poate solicita ștergerea acestora din baza de date. Toate aceste notificări se vor transmite de către persoana înscrisă în baza de date la adresa de e-mail office@tenora.ro .
SC TENORA SRL respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18, în calitate de persoană vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției.
Comerciantul nu este răspunzător pentru eorile ce survin în urma neglijenței unui utilizator privind securitatea și confidențialitatea contului și a parolei sale.

Mai multe detalii privind confidențialitatea și protecția datelor cu caracter personal le găsiți aici.

11. Dispoziții finale

Problemele apărute în urma utilizării produselor și serviciilor prezentate pe site, ce nu sunt menționate în prezentul document, se vor soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris de către utilizator.
Prin utilizarea serviciilor site-ului SC TENORA SRL, clientul este de acord cu acești Termeni și Condiții și își asumă în totalitate consecințele folosirii site-ului în aceste condiții.

Ultima actualizare 20.03.2023

Coș cumpărături
Scroll to Top